Darya
Администратор
Ветеран
Ведьма Дарья - любовная магия, приворот, помощь
|
|
« : 23.08.2013, 13:21:06 » |
|
Распространенное явление: открываете дверь, а там…. Перед тем как убрать подклад, прочитайте молитву:
«Живый в помощи Вышнего, в крови Бога Небесного водворится, речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на него. Яко Той избавит Тя от сети ловчи, и от словес мятежна, плещма своими осенит тя, и под криле Его надеешися: оружием обыдет тя истина Его. Не убоишься от страха нощного, от стрелы, летящия во дни, от вещи, во тьме преходяшая, от хряща и беса полуденаго. Падет от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится, обаче очима твоими смотриша, и воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Но придет к тебе зло, и рана не приближется телеси твоему, яко Ангелом своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих. На руках возьмут тя, да не когда приткнеши о камень ногу твою: на аспида и на василиска наступиши; и попереши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю, и покрыю, и яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его: с ним еси и скорби, изму его, и прославлю его, долготою дней исполню его, и явлю ему спасение Мое».
Прочитав молитву, читайте оберег:
«Христос со мной, облачусь я молитвой святой. Икона Божья предо мной, Ангел-Хранитель за мной. Пойдите, стрелы, пущенные мимо меня. Оберег и Господь – защита моя от мастера молодого, от мастера седого, от их подмастерья, от их подклада мне ничего не надо. Кто это к порогу принес, тот это к своему дому унес. Во имя Отца, и Сына, и Святого Духа. Аминь».
После этого убирайте подклад, взяв его защищенными руками, отнеся подальше от дома, облить горючим, зажечь со словами:
«Откуда пришло – туда и иди, кто послал, тот и забери».
Не наблюдать, как горит, зажечь, сказать и уходить не оглядываясь. Придя домой, принять душ.
|