Darya
Администратор
Ветеран

Ведьма Дарья - любовная магия, приворот, помощь
|
 |
« : 01.03.2013, 23:07:07 » |
|
1. Читают на ветер:
"На морі океані, на острові Буяні Там лежить камінь, на камені доска А на той дощці - тоска: З чорними бровами, з медовими устами З такими як у мене, раби (им`я) очами Де не взялись три вітри - три брати Ви, три брати, ви візміть тую доску І зніміть з ней тоску І нашліть її на раба (им`я хлопця) Щоб він по мене тоскував - білого світу не видав Щоб з думой про мене вставав І спати лягав."
2. Выйти на перекресток и повернуться к молодому месяцу, читать 7-9 раз:
"Місяць Володимир! Світишь ти високо, бачиш ти далеко. Побач же мого милого любезного (ім`я) в північній стороні, Призови його ко мні! Наведи ти на нього нуду, тоску, печаль. Не дай ти йому ні пити, ні їсти, ні з другою сісти. Амінь!".
3. Еще один вариант приворота на месяц:
"Місяцю Володимиру, ти високо літаєш, ти все бачиш, ти все чуєш, як невольники й невольниці плачуть за батьком та за матір'ю, за дітками маленькими; як корова за телям, як лошиця за лошам, як ослиця за ослям, як море за морем. Даруй же, Господи, щоб так за мною нарожденною, хрещеною і молитвяною рабою Божою ... плакав".
4. Не приворот, но решила разместить здесь. Гадание, чтобы увидеть во сне суженого:
Щоб приснився суджений, дівчина, перший раз побачивши місяць-молодик, повинна тричі справа наліво перекрутитись і взяти трохи землі з-під п'яти. Ту землю ввечері слід покласти собі під подушку і проказати тричі те, що говорила, крутячись: Місяць, місяць молодий, В тебе ріг золотий. Ти знаєш старого й малого, Пошли мені мого милого.
|